Nyheder

Museumsydelser 2019-20

Nyhed 5. marts 2019

I slutningen af midt i marts 2019 rammer nyt markedsføringshæfte og plakater alle Danmarks ca. 800 museer. Læs om alle de ting, som app'en Danmarks Museer og Nexus Kommunikation A/S  tilbyder. Og få ideer til, hvad app's i øvrigt kan bruges til. En af de store nyheder er, at lydguides nu er med i grundpakken, så nu kan ALLE museerne lave deres egne lydguides!

Hent hæftet som pdf hér

Museerne scorer højt hos de besøgende

”Den nationale brugerundersøgelse, årsrapport 2017” er nu offentliggjort, og de viser en fin score blandt både det danske og udenlandske publikum. 

30.000 museumsgæster har besvaret spørgeskemaet og vurderer de enkelte museer på en skala fra 1 til 10. Den gennemsnitlige score i 2017 er 8,54.

Læs hele rapporten fra Slots- og Kulturstyrelsen hér

Nyt markedsføringshæfte til Danmarks Museer

Nyhed 17. april 2018

I slutningen af april 2018 rammer nyt markedsføringshæfte og plakater alle Danmarks ca. 800 museer. Læs om alle de ting, som app'en Danmarks Museer tilbyder. Og få ideer til, hvad app's i øvrigt kan bruges til.

Hent hæftet som pdf hér


Nyt design på app'en Danmarks Museer til iOS

Den 16. januar 2017

Nu er app'en Danmarks Museer udkommet i en redesignet version - i første omgang til iOS, dvs. iPhone og iPad. De store nyheder er navigationsstrukturen og designet. Navigationen er blevet gjort enklere ved at app'en er tilføjet en fast venstremenu. Dermed navigerer brugerne mere sikkert inden for det enkelte museums univers. Kortvisningen er blevet hurtigere at arbejde med. Museerne er grupperet, og når du zoomer ind, vil du se alle museernes navne og placering på kortet. Designmæssigt har vi skiftet til en mørk baggrund, som det kendes fra mange andre app's. Der betyder også et lavere strømforbrug, når app'en er i brug. Versionen til Android og også under redesign, og vi forventer at kunne lancere den til marts 2017.

App'en Danmarks Museer har generelt fået et brush up designmæssigt. Desuden er der tilføjet mange gode detaljer
På velkomstsiderne er der en guide til, hvordan du bruger app'en, og hvad du kan forvente at finde.
App'en er nu forsynet med en hjælpemenu som ekstra lag. Første gang du åbner app'en, får du dette skærmbillede
På hvert museums forside er der foto, evt. videofilm og en kort beskrivelse af museet. Stjernen føjer museet til Foretrukne
App'en er nu forsynet med en fast venstremenu. For hvert enkelt museum vises en lang række emner. Hvis museet ikke har lagt indhold ind, vises punktet ikke
Lydguiden er blevet endnu mere intuitiv at bruge
Lydguiden til den enkelte seværdighed er blevet endnu lettere at bruge
Kortsøgningen er ændret, så du meget lettere kommer rundt. Zoom ind og se navne og placering på museerne
Når du zoomer ind på kortet, kommer museernes navn og placering frem
Find let en spændende særudstilling i nærheden. De nærmeste vises øverst
I den alfabetiske visning, findes museer i en radius af 25 km fra dig. Museer med lydguides er markeret med et lille hovedtelefon-ikon
 

Find nærmeste særudstilling - nu også på hjemmesiden

Nyhed den 10. januar 2017

Nu er der også muligt at finde den nærmeste særudstilling på din pc eller mac. Tryk på knappen Find nærmeste særudstillinger fra forsiden. Eller gå ind på søgesiden hér


Danmarks Museer 2017

Ultimo november 2017 sender vi salgs- og markedsføringsmaterialer ud til alle Danmarks museer. Det sker i form af hæfte, label og plakater.

Markedsføringshæftet indeholder oplysninger om de forskellige nyheder, herunder særudstillinger. Desuden er der mulighed for at læse om de øvrige ydelser, som Nexus Kommunikation A/S kan levere i form af byvandrings-apps, webløsninger og iPads til museumsbrug.

Se hele markedsføringshæftet


Hæftet Danmarks Museer 2017
Læs om byvandrings-apps
Læs om iPads til museumsbrug
Læs om webløsninger til museer

Særudstillinger

Fra den 11. maj 2016 vil alle museer kunne få deres særudstillinger ind på app'en Danmarks Museer. Brugerne vil via et nye punkt i app'en kunne finde aktuelle særudstillinger i nærheden. Særudstillingerne bliver vist, så de nærmeste kommer frem øverst på listen. Like os på https://www.facebook.com/danmarksmuseer/ og få automatisk opdateringer herom. Eller tegn abonnement på vores nyhedsbreve hér.

Send allerede nu tekst, foto og start-slutdato på din særudstillinger 2017 til kontakt(at)danmarksmuseer.dk. Så lægger vi dem på app og web.