Gå til hoved-indhold

Hent gratis app til smartphones

App'en Danmarks Museer er udviklet til iPhone, Android og Windows Phone. Den er gratis at bruge, og den giver dig mange fordele:

  • Let at finde et museum eller udstillingssted - der er ca. 800 på app'en
  • God information om museet
  • Gratis lydguide gennem hele museet
  • Perfekt brugervenlighed på smartphone
  • Gratis at hente og anvende.

Get free app with audio guide

Download the app Danmarks Museer with audio guide at selected museums for free. It's available for iPhone, Android and Windows Phone. Use the QR-codes below.

Hent App

Scan og hent

Hvis du scanner en af disse QR-koder fra din telefon, vil du kunne hente app'en Danmarks Museer.

Hent gratis app til iPhone på App Store
Google Play
Hent gratis app til Android på Google Play

Om App'en

App’en bygges op omkring et kort, og ved at aktivere app’en kommer de nærmeste museer frem som ikoner. Da Museums-app’en er knyttet til et kort på app’en via GPS-signaler, kan man blot trykke på kortet, og museet er aktiveret med det samme.  

Lydguiden er kernen i app’en. Den tilrettelægges, så der er mulighed for at vælge forskellige sprogversioner, og der vil være mulighed for at vælge aldersniveau. Hermed har det enkelte museum mulighed for at tilgodese forskellige målgrupper, f.eks. børn, voksne, fagfolk og entusiaster. I administrationsmodulet kan museet vælge, om lydguiden kun skal være aktiv, når man befinder sig på museet, eller om alle skal kunne høre historierne uden fysisk at være til stede. En enkel kode, som slås op ved indgangen til museet, tastes ind i starten af lydguiden for det pågældende museum, og lydguiden er klar. 

Lydguiden består af en side, hvor man kan scrolle op og ned. Det er altså museet selv, som bestemmer rækkefølgen og antal af enkelte lydguider. Hver lydguide består af et identifikationsfoto, en ledsagende tekst og et link til lydklippet. Det giver store variationsmuligheder.